en tv serie som ALLTID gör mej glad


HADE

Nu sitter ja här och kollar på big brother, fett skönt att va färdig med nästan alla läxor & prooov! I helgen bor Matilda här för hennes föräldrar ska typ till Norge. Mys! Kanske ska gå och se " the hunger game "  den verkar jätte bra !

Big brother !!


bloggar inte pga ingen data

bloggar när jag har en data

Nu blir det So, prov imrn

Samhällsorienterande ämnen (SO) är ett svenskt samlingsbegrepp för ämnena geografihistoriareligionskunskap och samhällskunskapgrundskolan. Enligt rådande timplan skall eleverna få minst 885 timmars utbildning i de samhällsorienterande ämnena.

En skola kan välja att ge eleverna betyg i varje enskilt ämne, eller ett samlingsbetyg i ämnesblocket Samhällsorienterande ämnen. Då blir ett MVG (20P) värt fyra sådana, så ett MVG i ett samlingsbetyg är värt 80 poäng, ett VG 60 poäng, ett G 40 poäng och ett IG blir 0 poäng.

 


befor i die !


HAHA SHIT


Ja tack!

Fan vad ja vill ha Kenzas jacka, så underbar. Ska köpa deen elr liknande om 2 veckor har jag bestämt. och när ja åker till New York ska ja köpa MASSA jackor skor kläder mm.. Bara 3 veckor kvar snart !!

SOOO

Helgen kortfattat
Fredag
var hemma och chilla, skulle gått ut men fick int :(
Lördag
Fiesta, galet kul :)
Söndag
Träffa Kussarna & Mormor, plugg.

Ny designe


Fiestaaa

Sitter hemma hos Olivia ska snart tagga fest och först tjej middag hadeee


Sp&Te

Ska plugga lite spanska och dricka tee nu! KÄRLEK ♥

Pussar

Hej vänner !
Har haft en grym dag idag, efter skolan åkte jag Jonna och Amanda till gamla stan och satt och snacka vid vattnet. Sen fortsatte vi till slussen och efter det åkte vi till djurgården. Vi stod utanför grönan och bad om att få komma in, HAHA. Hade iallafall en bäst dag idag!

Monday

Måndag idag, i veckan har vi Spanska prov kommer plugga heeeela vecka galet narvööös!!

HAHA


6 sanningar

Ja skulle kunna leva på sushi
Hatar folk som klagar och är neggon
Ja suger på matte
Jag ska flyta till Australien när ja fyller 18
Älskar ljudet när folk drar sina naglar mot en sån där svarttavla man har i klassrummet
ja kan inte sova med ryggen mot rummet, måste ha den vid väggen annars känns det som om nån kommer ta mej

FAAAN

Vill börja på boxning så in i helvete! Kollar olika grupper jag kan börja i just nu. Fan vad coolt!!

Sidecut!

Igår när ja var hemma hos Leone fick ja värsta inpulsen att jag ville ha sidecut, så nu har hon klippt det på mej, tänkte igentligen ta hål i örat oxå men det får vänta!

:

DAGENS VILL HA: kamera
DAGENS KLÄDSEL: tajts tjocktröja skinjacka
DAGENS FRISYR: utsläppt

DAGENS PLANER: Leone
DAGENS SAKNAD:Hemliis
DAGENS DUMMASTE:
DAGENS MISSLYCKANDE: Blev ingen kamera för 10 kr
DAGENS DROG: kladdkaka
DAGENS KÖP:chips
DAGENS GODIS:nada
DAGENS HUMÖR:taggad för kvällen
DAGENS CITAT: Alla barn räcker upp handen ( bara Emmy o alice fattar )


Topimodeliii



LEONE

Är hos Leone ikväll vi ska ha det kul. hadeeeeee.

Ta jäven!


Skolan

Sitter i datasalen!

De ska ses nu!




Scrubs
(ursprungligen i Sverige Första hjälpen) är en amerikansk komediserie skapad avBill Lawrence och producerad av ABC Studios. Serien handlar om livet hos karaktärerna som jobbar på sjukhuset Sacred Heart. Dr. John "JD" Dorian är huvudperson och man får följa honom och hans vänner/medarbetare i livet på och utanför sjukhuset. "JD" kommer till Sacred Heart tillsammans med collegevännen Dr. Christopher Turk när de är nyutexaminerade från läkarutbildningen och börjar arbeta på Sacred Heart som AT-läkare. Där lär de känna den likaså nyutexaminerade läkaren Dr. Elliot Reid, de lite mer erfarna sjuksköterskan Carla Espinosa och Dr. Percival "Perry" Cox, sjukhuschefen Dr. Robert "Bob" Kelso med flera.
från wiki :)

maskrosbarnet

Hej, hur mår ni?
själv mår ja bra, första skoldagen va inte så hemsk som jag trodde att den skulle vara, matte första lektionen fick tillbaka lite prov. Sen eng och lite chill ämnen. Efter skolan hänkade jag på Sofia och Jonna som skulle ta navelpiercing. Gick tyvärr inte för man skulle ha bokat.. Efter det drog jag till stan för att köpa lite smått och gott.
hm 20 kr
weekday 800 kr
hm 50 kr

Skoldags.


JAPP DET GÖR VI

Nu börjar vi om, har visat hur ja vill ha min designe. Ska ta bättre fotton. Bättre bilder. ordenkligare skrivet texter.

JB

Ska plugga spanska, sen ikväll taggar ja ut och firar sista dagen, för alla som bryr sig.
ny pf ALLA GILLAR

donuts time


Summer ♥

Känner mej fett lycklig, även fast det är sista dagen på sportlovet och hart mycket plugg. Men det va ju typ 15 plusgrader idag, underbart! Känner verkligen att somarn är påväg !

Hejjjjjjj

Kommit hem nu, är skit trött o hängig, ska kolla igenom några skol stuff sen tanka ner en film och somna i vår nyaa soffa :))) Kommer kanske chilla ikväll, men det är ju liksom lovets sista dag så det känns lite tråkigt att va hemma. Aja vi får se hur det blir med det. HÖÖÖRS
Bilder från gårdagen

Tjo vad händer jao

Idag var det kul. Va faktiskt ute hela dagen idet fina vädret :) Va med Matlda Emmy o Lina. Har verkligen en fetto dag ida, har ätit 2 påsar chips själv typ och en läsk. Till frukost chocklad kaka med grädde. Sen väntas det fredags mys. Men aja tränar imrn istället dårå!

Godmorgon ♥

Idag ska ja träffa Emmy Tindra Matilda, sen kanske det blir slagg hos nån. See ya!
BJUDEEEEEEEEEEEEEEEER

yasurani

Hit ska ja idag http://www.yasuragi.se/
Galet nice! Kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem!

RSS 2.0